Vantaa on vastakohtia, jotka mahtuvat samaan kaupunkiin. Vantaa on kansainvälinen ja silti paikallinen. Vantaa on pääkaupunkiseutua, kiinteästi yhteydessä muuhun Suomeen ja maailmaan. Vantaa on moderni ja aina perinteikäs.

Vantaalla on teollisuutta, mutta myös luontoa. Siellä on lentokenttä ja 61 omanlaistaan kaupunginosaa. Siellä on ihmisiä ja tilaa. Suuren kaupungin sykettä ja silti aikaa vain olla.

#lovevantaa

TOP 12 VANTAAN AJANKOHTAISET

#vantaavinkit

 • 1
  Stopover Guide - Näppärästi vantaalaisten elämysten pariin

  Ota kaikki irti ajastasi Vantaalla Stopover Guiden avulla. Vantaa tarjoaa monenlaisia elämyksiä ja erityyppisiä palveluja. Stopover Guiden avulla Vantaan vierailusi suunnittelu sujuu nopeasti ja näppärästi.

  Älä odottele. Seikkaile.
 • 2
  Tikkurila Festivaali 11.-13.7.2019

  Tikkurila Festivaalilla jälleen kerrran timanttinen kattaus! Lavalla nähdään mm. Apulanta, Eppu Normaali, Anna Puu, Pyhimys, Lauri Tähkä, Gasellit, Juha Tapio, JVG, Kaija Koo, Elastinen, Reino Nordin, Vesta, Popeda, Neljä Ruusua, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Ville Valo & Agents.

  Kesän parhaat bileet pidetään Tiksissä!
 • 3
  Jättimäiset dinosaurukset

  Heureka tuo 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat! Jättimäiset dinosaurukset -näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttelyssä voi kokea, kuinka isoja suurimmat dinosaurukset olivat.

  Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!
 • 4
  Kaupunkipyörällä valloitat Vantaan

  Tänä kesänä myös Vantaalla pääsee kaupunkipyörän satulaan! Tuhat pyörää sadalla asemalla. Nappaa yksi käyttöösi Tikkurilasta, Koivukylästä, Myyrmäestä, Martinlaaksosta, Kivistöstä tai Aviapoliksesta ja anna Vantaan valloittaa.

  Rekisteröidy käyttäjäksi!
 • 5
  LEONARDO DA VILHUN VEISTOSPUISTO

  Sotungin omaleimaisen taiteilijan Risto “Vilhu” Vilhunen kodin yhteydessä oleva veistospuisto on avoinna 6.7.–14.7.2019 päivittäin kello 14.00–18.00. Osoite: Sepänrinne 6, 01260 Vantaa.

  Taidetta nupit kaakossa!
 • 6
  Lähdössä perheen kanssa lomalle?

  Aloita se jo GLO Hotel Airportista – aidosta lentokenttähotellista.

  Parhaat lomat alkaa meiltä!
 • 7
  Allsång på Mylly - Yhteislaulun riemua Helsingin pitäjän kirkonkylässä

  Myllyillat ja kulttuurikävelyt kuuluvat Vantaan tapahtumien kesään! Historialliset miljööt Pyhän Laurin kirkon ympärillä ja Keravanjoen rannalla heräävät eloon kesäkeskiviikkoisin, 5.6.–7.8.2019. Ohjelmallisia yhteislauluiltoja eli myllyiltoja edeltää aina Kirkonkylän historiaan tutustuttava kulttuurikävely.

  Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!
 • 8
  Lampaat ilahduttavat jälleen kesällä Koivuhaassa ja Kormuniityssä

  Koivuhaan lammasaitaus sijaitsee Tikkurilan keskuspuistossa. Kävellen ja pyöräillen katselupaikoille pääsee Koisotien suunnasta puistokäytävää pitkin sekä Arboretumin tai Läntisen Valkoisenlähteentien kautta. Kormuniityn lammasaitaus rajautuu etelästä Kormuniitynojaan ja itäreunalta Hakunilan urheilupuistoon.

  Tutustu tarkemmin aitausten asukkaisiin!
 • 9
  Lentokoneita spottaamaan!

  Helsinki-Vantaan lentoaseman näköalaterassilta (Lentäjäntie 1, C-porras) on hyvät näkymät kiitotie 1:lle ja 2:lle, asematasolle ja koneiden rullaus- sekä pysäköintipaikoille. Katselutasanteen sisätiloissa on valokuvanäyttely Helsinki-Vantaan historiasta ja nykypäivästä. Avoinna päivittäin 7.00-22.00.

  Lisää spottausvinkkejä!
 • 10
  Luontoretki kuuluu kesään

  Vantaalla järjestetään kaikille avoimia ja ilmaisia luontoretkiä keväästä pitkälle syksyyn asti. Retkiä löytyy monella teemalla lintu-, ötökkä- ja valokuvausretkistä sieni- ja ruskaretkiin. Retkille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

  Valitse sopivin opastettu retki - tai vaikka kaikki, ja lähde mukaan!
 • 11
  MATKAILUNEUVONTA

  Vantaa-infot palvelevat matkailijaa Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Samalla voit napata mukaasi esitteitä ja karttoja. Muista myös yhteispalvelupisteet Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja Helsingin päärautatieasemalla, Stockmannin digitaalinen palvelupiste sekä Infokontti Havis Amandan vieressä Kukkatorilla.

 • 12
  Makupaloja Vantaan historiasta

  Sukella mukaan Vantaan tarinaan VisitVantaan yhdessä Vantaa-Seuran ja Vantaan kaupunginmuseon kanssa järjestämillä historiakävelyillä. 5.8.2019 tutustutaan Vantaan keskiaikaisiin juuriin Helsingin syntysijoilla, Helsingin pitäjän kirkonkylällä.

  Tutustu historiakävelyiden ohjelmaan!
instagram

@visitvantaa 12.07.2019 at 17:48

Tuu moikkaa meitä tiksi festareilla ja ota festaritatska joka ei kaduta! ☀️ . . . . . #tapahtumienvantaa #tikkurilafestivaali #vantaa #visitvantaa

instagram

@visitvantaa 01.07.2019 at 13:20

Vantaan kesän seitsemäs historiakävely alkamassa Övre Nybackasta kohti Ravintola Kuninkaan Lohia vanhalle Viilatehtaalle. Tiesithän, että syksyllä historiakävelyt jatkuvat. Teevetuloa mukaan! …

instagram

@visitvantaa 16.06.2019 at 13:48

Kuusijärvellä käynnissä Vantaa Triathlon ja matkaan pääsivät perusmatkan toisen ryhmän miehet. Yleisö nauttii auringossa! #tapahtumienvantaa #visitvantaa #vantaa #vantaatriathlon #cafekuusijärvi …

instagram

@visitvantaa 16.06.2019 at 10:48

Vantaa Triatlonin toinen päivä käynnissä! Starttvuorossa 9-11-vuotiaat tytöt ja pojat. Tsemppiä kisaan! #visitvantaa #tapahtumienvantaa #vantaa #vantaatriathlon #kuusijärvi #triathlon

instagram

@visitvantaa 13.06.2019 at 16:51

"Dinosaurusten aikakausi oli pitkä", on yksi kolmesta perusfaktasta, jonka Heurekan "Jättimäiset dinosaurukset" -näyttelyssä oppii. Pitkään viihtyy myös näyttelyssä! Oletko sinä nähnyt jo dinot?

instagram

@visitvantaa 12.06.2019 at 16:51

Huomenna torstaina 13.6.2019 Heurekan edustalla luetaan. Ankkalinnan väen seikkailuista ja keksinnöistä riittää jokaiselle oma opus luettavaksi. Lukemisiin! #tapahtumienvantaa #visitvantaa …

instagram

@visitvantaa 10.06.2019 at 20:19

Rautainen sydän. Historiakierros rautakaivosten lähiössä. #visitvantaa #vantaaseura #vantaankaupunginmuseo

instagram

@visitvantaa 03.06.2019 at 18:47

Korso 💙 Illan historiakävelylle lähdössä taas reilusti korsonystäviä. Sattuu ja tapahtuu. #vantaa #visitvantaa #korso #vantaaseura #vantaankylli #vantaankaupunginmuseo

instagram

@visitvantaa 27.05.2019 at 20:45

Vantaan historiakävely tänään Kuninkaalassa. #visitvantaa #vantaaseura #vantaankaupunginmuseo

instagram

@visitvantaa 20.05.2019 at 17:48

Historiakävelyiden kesän toinen kierros alkamassa Hämeenkylän kartanolla. Meitä on täällä liki 120 sukeltamassa Vantaan historiaan! #visitvantaa #vantaa #hameenkylankartano #vantaaseura …

Sijainti

Blogi
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
24.5.2019 Yhteislaulun riemua ja kulttuurikävelyjä Helsingin pitäjän kirkonkylässä
9.5.2019 Vantaan historiakävelyt kesällä 2019
28.2.2019 Tule mukaan tekemään Helsingan keskiaikapäivää
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa