Inspiroivat kokoustilat Vantaalla

Vantaa on mielenkiintoisten vastakohtien kaupunki. Tunnelmallisista maalaismaisemista Helsinki-Vantaankansainväliseen bisnessykkeeseen, tässä esiteltynä viisi inspiroivaa tilaa erilaisiin kokouksiin.

1. Villa Smeds

Yli 150-vuotias entinen hevostila Villa Smeds ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Uniikki juhlatila huokuu menneiden aikojen tunnelmaa ja sopii aina pienistä kokouksista suurempiin tapahtumiin. Tunnelmallinen pihapiiri ja Vantaan Jokilaakson virkistysreitit ovat myös mainioita erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin.

Villa Smeds

Kauppalaivurintie 5 (ent. Vanha Nurmijärventie 45)
Kapasiteetti 120 henkilöä

Villa Smeds

2. Airport Hotel Bonus Inn / Saunan Kabinetti

Mukavat kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tyylikäs kabinetti sopii hyvin pieniin kokouksiin tai edustustilaisuuksiin: saunakabinetin yhteydestä löytyy paitsi asiaankuuluva palaverivarustelu myös ylellinen ulkoporeallas. Rentouttavaan kylpyyn hyppääminen onkin todellinen nautinto paltsumaratonin päätteeksi!

Airport Hotel Bonus Inn, Saunan kabinetti

Elannontie 9

Kapasiteetti 15 henkilöä

Airport Hotel Bonus Inn

3. Tiedekeskus Heureka

Innovatiivisia ideoita ja raikkaita ratkaisuja – niistä on kokoukset Heurekassa tehty!

Monipuoliset tilat soveltuvat kokousten ja seminaarien pitopaikaksi loistavasti. Voit varata tarpeittesi mukaan yhden yksittäisistä tiloista 10 hengen tiimipalavereihin tai vaikka koko 2500 henkeä vetävän tiedekeskuksen isompiin seminaareihin tai mitä tahansa siltä väliltä.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Kuninkaalantie 7
Kapasiteetti 10-2500 henkilöä

Heureka kokoustilat

4. Technopolis Helsinki-Vantaa, Finlandia-saunaosasto

Technopolis Aviapoliksen Finlandia-saunaosasto lentokentän vieressä on kansainvälistä tunnelmaa täynnä! Upean tilan ikkunoista avautuu uniikki näköala suoraan lentokentälle. Tiloista löytyy kahden saunan lisäksi kokoustilat kaikilla herkuilla, kattoterassi ja grilli. Siis täydelliset puitteet sekä edustamiseen että rentoutumiseen.

Technopolis Helsinki-Vantaa, Finlandia-saunaosasto

Teknobulevardi 3-5

Kapasiteetti 30 hlöä

Technopoliksen kokoustilat

5. Övre Nybacka

Övre Nybackan kestikievarissa järjestät kokouksen 1800-luvun tunnelmallisessa maalaismiljöössä. Vantaanlaaksossa sijaitsevassa Övre Nybackassa on juhlava sali, tunnelmallinen vanhanajan tupa, keittiö sekä kaksi kammaria. Langaton netti ja tarpeen mukaan paikalle tuotava videotykki mahdollistavat rennon kokoustamisen.

Övre Nybacka

Nybackankuja 4

Kapasiteetti 60 hlöä

Övre Nybacka

Jos et löytänyt juuri sinun kokoukseesi istuvaa tilaa tästä listauksesta, käy tsekkaamassa muut kokoustamiseen & yritystilaisuuksiin sopivat tilat Venuu.fin 1500+ tilan joukosta!

 

 

 

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa