Ravintola Oklahoma

Menu

Kuukauden ravintola marraskuu

Ravintola Oklahoma

Marraskuun kylmeneviin päiviin ja pimeneviin iltoihin sopii hyvin tunnelmallinen ravintola Oklahoma. Se sijaitsee Tikkurilassa, vilkkaan Tikkuraitin varrella ja on löytänyt paikkansa vantaalaisten ja lähialueen asukkaiden sydämissä. Ravintola juhlikin hiljattain jo kahdeksatta syntymäpäiväänsä.

Oklahoma tarjoilee villin lännen ruokaa suomalaiseen tyyliin ja on tunnettu etenkin pihveistään.  Vuonna 2015 Oklahoma valittiin Vantaan parhaaksi pihviravintolaksi, joten pihvien on oltava hyviä!

Kokeilimme Oklahoman lounasta, joka on tarjolla arkipäivisin. Kokeilupäivänä ravintola oli melkein täynnä. Yksi ravintolan periaatteista on tehdä ruoka itse omassa keittiössä niin pitkälle kuin mahdollista ja se kyllä maistui. Salaattipöytä oli monipuolinen ja raikas, kuuluen tietenkin lounaan hintaan. Lounasvaihtoehdot olivat kokeilupäivänämme pinaattikeitto, nakkistroganoffi, smetanalohi porkkanaperunamuussilla. Maistoimme pinaattikeittoa ja smetanalohta ja voimme suositella. Keitto oli pehmeää ja lohi mehevää. Olisin ottanut lisää, jos olisin vain jaksanut.

Ensi kerralla sitten pihville ja punkulle!

Ravintola Oklahoma
Tikkuraitti 15
01300 Vantaa
Puh. 09 271 0112
oklahoma@oklahoma.fi

Päivittäisen lounaslistan voi tarkastaa täältä.

 

Blogi
5.7.2017 Heinäkuun Kahvila-Veininmylly
1.7.2017 Kitchen & Table – heinäkuun ravintola
1.6.2017 Kesäkuun kahvila – Café Berry
31.5.2017 Kuninkaan Lohet – kesäkuun ravintola
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa