Hangon makaronitehdas

Menu

Kuukauden ravintola joulukuu

Hangon Makaronitehdas

Joulukuun ravintola on Hangon makaronitehdas. Joulukuu on kiireistä aikaa ja ulkona on pimeää. Tämän takia energiat ovat vähissä ja keho ja mieli kaipaavat jotain lämmintä ja mieltä ylentävää. Jumbon ostoskeskus tarjoaa joulua varten kaiken mitä ikinä shoppailja voi toivoa ja tämän lisäksi myös paikan jossa rentoutua ja saada mahansa täyteen herkullista ruokaa.

Ostoskeskuksen ravintolatarjonta on laaja ja siellä kierrellessään melkein iskee valinnan vaikeus.  Tällä kertaa kuitenkin teki mieli pastaa ja vielä käsin tehtyä sellaista, joten valitsin Makaronitehtaan.  Kävin ravintolassa eräänä perjantaina lounasaikaan. Ravintolan tunnelma on erittäin miellyttävä ja mukavan rento. Joulu- ja muut kiireet jää ovelle ja tuntuu melkein kuin ei olisi enää ostoskeskuksessa.

Palvelu on erittäin hyvää ja mutkatonta, missään vaiheessa ei tullut tunnetta, että minut olisi unohdettu vaan kaikki sujui joustavasti. Tarjoilija oli mukava ja tykkäsi jutella ja vastailla kysymyksiini. Ruoka tehdään paikan päällä ja on luomua. Listalla oli melkein jopa liian monta hyvää vaihtoehtoa, mutta lopulta valitsin, talvivatsaani miellyttämään, makkarapastan, jossa on oman reseptin mukaan valmistettua fenkolilla maustettua tuoremakkaraa. Makkaran suutuntuma oli erittäin miellyttävä ja se sopi erittäin hyvin yhteen pastan ja hieman tulisen kastikkeen kanssa. Ravintola panostaa myös juomapuoleen ja heillä on laaja kuohuviini- ja samppanjavalikoima.

pasta lounas jumbo vantaa makkarapasta joulukuu blog
Tuorepastaa valmistetaan päivittäin ja aina välillä voi nähdä ravintolan ikkunassa kokin puristavan pitkää pastaa pastakoneen läpi.

Ravintola oli mukavan täynnä ja kuuntelin kun viereisissä pöydissä kehuttiin ruokaa jo heti ensimmäisestä suupalasta lähtien. Kun naapuripöydän väki vaihtui, ehdin heti suositella makkarapastaa seuraaville. Ihmiset ovat hyvin löytäneet tämän vuoden alussa avatun ravintolan. Siellä käy lounasasiakkaita, perheitä, ostoksilla kävijöitä ja myös iltaisin elokuviin menijöitä. Kaikkia annoksia saa erikokoisina, eli jos olisi suuremmassa seurueessa, voisi ottaa monta pienempää annosta ja maistella eri makuja.

Makkarapastan jälkeen maha oli mukavasti täynnä. Onneksi tarjoilija sai minut ylipuhuttua kokeilemaan heidän (laktoositonta) artesaanisuklaajäätelöä! Se oli se kuuluisa piste i:n päällä ja kruunasi täydellisen lounaan.

ravintola lounas jälkiruoka vantaa hangon makarooniYhteystiedot

Aukioloajat:
Ma-la klo 10:30 – 21:00
Su klo 11:00 – 18:00

 

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa