Kahvi Charlotta

Menu

Kuukauden kahvila joulukuu

Kahvi Charlotta

Joulukuun kahvila on ihana, tunnelmallinen Kahvi Charlotta. Kahvila aloitti toimintansa Dixiä vastapäätä, Ratakujalla, tänä syksynä. 24 paikkainen kahvila täydentää hyvin Tikkurilan kahvilatarjontaa. Sijainti on kätevästi juna-aseman vieressä, eli ennen junan lähtöä tai lähtöjen välissä ehtii käydä kupposella. Kahvila tarjoilee myös lounasta; salaatteja ja täytettyjä leipiä.

Kahvi Charlotan kahvit ovat keskimäärin keskitummapaahtoisia ja tuorepaahdettuja. Kahvipavut pyritään ostamaan reilusti suoraan viljelijältä välttääkseen monia välikäsiä. Kahvilassa onkin ihanan suuri maalaus Etelä-Amerikan kahviviljelmiltä, jossa omistajat ovat itsekin käyneet tutustumassa. Jos ja kun ihastuu kahvilan kahveihin, Kahvi Charlotassa on paljon tuotteita kotiin viemisiksi tai pukin konttiin! Heillä on myös paljon erilaisia teelaatuja, joihin voi tutustua myös heidän sivuillaan.vantaa kahvila kahvi charlotta

Kollegani suositteli kahvilan kaakaota ja sanoi sen sopivan aikuiseen makuun, mutta näin joulun alla minun oli kokeiltava kahvilan joulusekoitusta ja kyytipojaksi täytettyä sämpylää. Suosittelen!

kahvila tikkurila vantaa lounasKahvila on mukavan rento sisustukseltaan ja ilmapiiriltään ja palvelu on erittäin ystävällistä. Sieltä löytyy myös nojatuoleja rennompaan istumiseen ja pidempään viihtymiseen. Vaunujenkin kanssa kahvilaan mahtuu erittäin hyvin.

Aukioloajat:
Arkisin 7.30-19
Lauantai 10-18
Sunnuntai 11-18

Yhteystiedot

 

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa