Mistä löytyy kuumimmat löylyt ja parhaat saunat Vantaalla?

Esittelyssä 5 vuokrattavaa saunaa Vantaalla

Sauna on suomalaisille lähes pyhä asia. Siitä kertoo jo se, että Suomessa on yli 3 miljoonaa saunaa. Saunassa on mukava rentoutua yksin tai kaveriporukalla, mutta saunatilat sopivat usein myös rentoihin kokouksiin tai yrityksen virkistysiltaan.

Vantaalta löytyy vuokrattavia saunoja moneen käyttötarkoitukseen. Tässä kirjoituksessa on esitelty Vantaan TOP 5 saunatilat sekä yksityis- että yrityskäyttöön:

1. Villa Grande 860

Uskotko, jos sanon, että Villa Grande täyttää kaikki villeimmätkin toiveet, mitkä juhlapaikalle voi asettaa. Vai miltä kuulostaa kuntosali, ulkoporeallas, elokuvanäyttämö, bilispöytä ja ilmakiekko?

Löytyy Villa Grandesta toki saunakin – tai oikeastaan kokonainen kylpyläosasto!

Vietä Villa Grandessa yritysjuhlat, projektin päättäjäiset tai muut juhlat, joilla haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin.

saunatilat, vantaa, kokoustilat
Villa Grande 860

Vihertie 50, 01620 Vantaa

Kapasiteetti 50-150 hlö

2. Pingviinin saunatilat

Jos haluat, että saunailta on ennen kaikkea rento, kannattaa suunnata Pingviinin kellariin. Sieltä löytyy nimittäin mukava, saunallinen illanviettotila noin 15 hengelle.

Pingviinin sauna on varusteltu paitsi rennolla meinigillä myös TV:llä, huippuluokan äänentoistolla ja pelikonsolilla. Saunatila on ihanteellinen 5-15 hengelle, mutta tilat on muokattavissa sopivaksi myös isommalle seurueelle.

saunatilat, vantaaPingviinin Sauna

Kielotie 20, 01300 Vantaa
Kapasiteetti 5-50 hlöä

3. Rantasipi Airport / Tilaussauna

Hotelli Rantasipi Airportin kaksi tilaussaunaa sopivat moneen menoon. Mukavat oleskelutilat sopivat ajanviettoon ystäväporukalla, mutta yhtä mainiosti ne sopivat kokouksen järjestämiseen. Kuumien löylyjen jälkeen on mukava pulahtaa uima-altaaseen.

Tilaussauna 1 on sopiva 6-8 hengelle. Tilaussauna 2:een mahtuu kerrallaan 10 saunojaa, mutta oleskelutilan kapasiteetti on 3 henkilöä.

visitvantaa, saunaRantasipi Airport tilaussauna

Robert Huberintie 4, 01510 Vantaa

Kapasiteetti 6-30 hlö

4. VM Karting Center / Saunatilat

Astetta vauhdikkaampi saunailta järjestyy VM Karting Centerissä! Ensin tietysti otetaan kavereista tai tiimiläisistä mittaa Pohjoismaiden suurimmalla sisäradalla. Kerrallaan radalle mahtuu kisailemaan 12 henkilöä.

Kruisailun jälkeen nautitaan saunan lämmöstä. Karting Centerissä on kaksi saunaa, jotka voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Saunoihin mahtuu yhteensä 25 henkeä.

saunatila, vantaa, venuuVM Karting Centerin saunatilat

Myllykyläntie 3, 01760 Vantaa

Kapasiteetti 10-25 hlö

5. Airport Hotel Bonus Inn / Sauna & Kabinetti

Tee vaikutus kansainvälisiin vieraisiin Hotel Bonus Innin saunallisella kabinetilla. Vain 5 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä sijaitseva kabinetti soveltuu tapaamisiin ja pieniin palavereihin asianmukaisen kokousvarustelun ansiosta.

Palaverin jälkeen maistuvat löylyt sekä täydellinen rentoutuminen ylimmän kerroksen ulkoporealtaassa. Tilan sopii myös mukavaksi illanistujaispaikaksi kaveriporukoille. Ruoka- ja juomatarjoilu järjestyy näppärästi hotellin puolesta.visitvantaa, saunatilat

Airport Hotel Bonus Inn sauna & kabinetti

Elannontie 9, 01510 Vantaa

Kapasiteetti 12-15 hlö

Näiden viiden saunan lisäksi Vantaalta löytyy monia muita saunatiloja niin kaveriporukoille kuin kokouskäyttöön tai tiimi-iltojen kohteiksi. Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun saunatiloja, voi etsiä ja varata helposti mm. Venuu.fi:stä:

Saunatilat Vantaa | Saunatilat Espoo | Saunatilat Helsinki

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa