Kuukauden kahvila tammikuu

Hyvää uutta vuotta 2017! Tänä vuonna juhlimme Suomen 100-vuotista taivalta yhdessä! Onnea meille kaikille. Vantaan kaupungin sivuilta löytyy hyvin kaikki juhlavuoden tapahtumat.

Uuden vuoden ensimmäinen kuukauden kahvila on Dixin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitseva Cafe Zino. Tammikuu alkaa aina tohinalla ja joululomien jälkeinen arki tarvitsee piristystä. Siksi valitsin vuoden ensimmäiseksi kahvilaksi kiireeseen sopivan piristysruiskeen.

Tulen usein töihin Tikkurilaan niin aikaisin, etten ole kotona ehtinyt juoda aamun ensimmäistä kahvikupillista. Toisinaan säästän kahvihetkeni varta vasten Tikkurilaan asti, että voin hakea noutokahvin Cafe Zinosta. Heillä on hyvää kahvia, mukava ja mutkaton palvelu ja mikä parasta erikoiskahvit maksavat 2,50€ ja suodatinkahvi 1,50€ ennen klo 10.00. aamulla.

Cafe Zino, Dixi, TikkurilaKahvila on kätevästi asemahallin reunalla, joten se huokuttelee myös junaa odottavia istahtamaan hetkeksi ja nauttimaan Cafe Zinon herkuista. Nälkäisille on tarjolla makeita leivonnaisia, jäätelöä ja smoothieita.

Kahvilasta kerkiää vielä hyvin lähteviin juniin tai jos suurempi nälkä yllättää kannattaa tutustua Dixin ravintolamaailmaan sillä se on erittäin huokutteleva. Lue lisää Dixin palveluista tästä.

Mistä sinä haet take away kahvisi?

kahvila, vantaa, tammikuun kuukauden kahvila

Kahvila on auki:
Ma-pe 7-21, la 9-21 ja su 12-18

Yhteystiedot

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa