Kuukauden ravintola tammikuu

Joulu ja uusi vuosi on juhlittu ja katseet ovat tulevassa keväässä, joten uusi vuosi on ihana aloittaa raikkaasti ja kevyesti hyvän ruuan parissa. Juuri näistä syistä uuden vuoden tammikuun ravintolaksi on valikoitunut Tikkurilassa sijaitseva Sushi Lounge.

blogi, visitvantaa, ravintola

Maaliskuussa 2016 Dixiä vastapäätä Ratakujalla avattu piskuinen sushi ravintola on raikas lisä Vantaan ja Tikkurilan ravintolatarjontaan. Ravintola tarjoilee arkisin lounasta, mutta on myös auki pidempään, myös viikonloppuisin.

sushi lounge, lounas, tikkurila, kuukauden rainvtola tammikuu, blogiTunnettua on, että tie kaikkien sydämiin kulkee vatsan kautta, ja näin on käynyt myös tämän ravintolan kanssa. Ravintolan hyvä ruoka tuo ihmisiä paikalle ja take away annoksia haetaan ympäri pääkaupunkiseutua. Mikäs hakiessa, kun sijaintikin on niin kätevä; aivan Tikkurilan aseman vieressä.

Kävin ravintolassa lounasaikaan ja siellä oli mukavan täyttä. Minulla oli suuri nälkä joten valitsin lounaslistalta Gozen-aterian johon kuului misokeitto, kokin salaatti, kymmenen sushin annoslajitelma (kokin valitsema) sekä omavalintainen aterialisäke. Valitsin riisikupin liekitetyllä teriyaki-ankeriaalla. Kokonaisuuden voi tiivistää kolmeen kirjaimeen: NAM! kuukauden ravintola tammikuu

Syöminen on myös esteettinen kokemus ja Sushi loungessa se on kohdillaan. Annokset ovat kauniita ja ruoka on suussa sulavaa. sushi lounge

sushi lounge, lounasRavintolan henkilökunta on erittäin mukavaa ja ravintolassa on rento ilmapiiri. Ruoka valmistetaan paikan päällä ja kokin päälaki vilahtelikin seinämien takaa. Sushi loungessa on mukava ”pacific” tvisti, jonka ravintola kokki on tuonut mukanaa Tyynenmeren kotisaareltaan Okinawasta. Se näkyy listalla mm. havajilaisen salaatin muodossa sekä paikan kuvituksessa.

lounas vantaa, tikkurilaVuodenvaihteessa Sushi lounge julkaisee uutuutena ”vegaani-listan”, jossa on vain vegaanituotteet, ja  myös vegaaneille sopiva valkoviini. Ravintola tulee myös panostamaan viineissä eritoten luomuviineihin. Taka-ajatuksena tällä on voida tarjota enemmän vaihtoehtoja kaikille, lihan syöjiäkään unohtamatta. Ravintolan omistaja Ville lupaa, että Bora Bora pekonirulla pysyy listoilla, ja lisää, että: ”Pekoni ja parsahan on yhdistelmänä japanissa suosittu, vaikka rullassa onkin melko ennennäkemätön”.

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-15.00  muuten ravintola on auki seuraavasti:

ma-to 11 – 20.30
pe 11 – 22
la 12 – 22
su 12 – 18

Seuraavan kerran, kun mietit minne mennä syömään, tule Tikkurilaan (junalla vain 12min Helsingin keskustasta nopeimmillaan) ja ihastu Sushi loungeen!

Ravintolan sivut ja yhteystiedot
Seuraa ravintolaa Instagramissa #sushiloungetikkurila

 

 

 

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa