Kuukauden ravintola – helmikuu

Helmikuun ravintola on fiftarityylinen hampurilaisravintola Mike’s Diner. Vuonna 2016 VantaanSanomien, Länsiväylän ja Helsingin uutisten lukijat äänestivät paikan vuoden hampurilaisravintolaksi. Jos olet kerran syönyt siellä, niin tiedät kyllä miksi ja jos vielä ole kokeillut, niin suosittelen ehdottomasti käymään. Mike’s ei jätä ketään kylmäksi. Ravintola sijaitsee aitiopaikalla Myyrmäen asemalla ja palvelee alueen asukkaita sekä meitä junan tuomia, hyvän ruuan perässä matkaavia, rennolla asenteella. Burgereita tehdään suurella sydämellä ja sen kyllä näkee ja maistaa!

myyrmäki, visitvantaa, louns, dinner

Valitsin Grace burgerin salaatilla, ranskalaisten perunoiden sijaan. Annos oli mitä maittavin ja runsas, kuten kuvasta näkyy. Missään ei säästellä ja se on hyvä.  Salaatti oli ihana raikas ja hyvän makuinen. Pidän Mike’sin rennosta ilmapiiristä ja erittäin hyvästä asiakaspalvelusta.

myyrmäki ravintolat, visitvantaa

Oli kyseessä aamupala, lounas, illallinen tai kahvihetki, Mike’s Diner sopii kaikkeen. Sieltä saa salaattia, täytettyjä voileipiä ja kahvia & pullaa, piirakkaa jne.  Mike’s sopii niin ryhmille kuin perheille ja heiltä voi ostaa ruuat myös mukaan.

ravintola vantaa mikes diner

Ravintolan seiniä koristavat jo Marilyn Monroe ja Elvis ja lisää kuvitusta on tulossa. Alla olevassa kuvassa onkin itse taiteilija Salla Ikonen vauhdissa. Hän on myös maalannut monet Myyrmäen asemaa kaunistavista maalauksista. Myyrmäki on ehdottamasti pysähdyksen arvoinen. Aivan aseman vieressä sijaitsee myös Vantaan taidemuseo Artsi  ja kesällä Myyrmäkiliike aloittaa opastetut kävelykierrokset Myyrmäen katutaiteen ja graffitin maailmaan.

myyrmäki, lounas, visitvantaa blogi

Osoite:
Myyrmäen asema, Punamultatori, Myyrmäki

Facebook:

Aukioloajat:
Ma klo 7:30 – 16:00
Ti-to klo 7:30 – 22:30
Pe klo 7:30 – 04:00
La klo 12:00 – 04:00
Su klo 12:00 – 19:00

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa