Kuukauden kahvila – helmikuu

Helmikuun kahvila on hyvän mielen kahvila Deliberi, mikä sijaitsee Flamingo viihdekeskuksessa aivan Flamingo Spata vastapäätä, viihdekeskuksen K1-kerroksessa. Loistava sijainti, herkulliset & tuoreet tuotteet ja lämmin ilmapiiri ovat tehneet kahvilasta erittäin suositun.

kahvila deliberi, flamingo, vantaa, visitvantaaDeliberi palvelee viikon jokaisena päivänä. Heillä on tarjolla tuoretta pullaa ja täytettyjä sämpylöitä, leivoksia, ihania sokerittomia smoothieita, mutta ei siinä kaikki. Heiltä saa myös makoisia keittolounaita, levypizzaa, uuniperunoita ja salaattia. Erikoisuutena heiltä saa lisäkesalaatin kaikkiin em. tuotteisiin ja salaatin saa itse koota valtavasta salaattipöydästä. Deliberi on ns. anniskelukahvila eli ystävän kanssa voi ottaa kuohuvaa ruuan kera. Deliberi on siis paljon enemmän kuin pelkkä kahvila.

visitvantaa, kuukauden kahvila, blogi

Keitot ovat loistava vaihtoehto talvipäivään ja sopivat niin L kuin G ruokavalioita suosivillekin. Samoin erikoiskahvin saa kaura-, soija-, tai laktoosittomalla maidolla.

lounas, kahvila, visitvantaavantaa, kahvila, lounas

Leivonnaiset herättävät vedenkielelle; niin kauniita ja houkuttelevia.

kk kahvila, flamingo, vantaa

Kotisivuillaan Deliberi lupaa ottaa vastaan suurella sydämellä ja se lupaus täyttyy joka kerta; palvelu on erittäin hyvää ja mutkatonta. Kun asioita tehdään suurella sydämellä, se näkyy. On ihana löytää näitä Vantaan helmiä ja voida kertoa niistä. Suosittelen kaikille kaikenlaiseen menoon, sillä Deliberistä on moneksi!

famingo kahvila, vantaa. visitvantaa

Osoite:
Viihdekeskus Flamingo – K1 kerros
Tasetie 8, 01510 Vantaa
www.deliberi.fi

Aukioloajat:
ma – to klo 10-21
pe – la klo 10-22
su klo 11-19

Blogi
9.12.2019 Kuusijärven ja Sipoonkorven yhdistävä silta on valmis
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa