Kuukauden kahvila – maaliskuu

Maaliskuu on kevään ensimmäinen kuukausi ja valoa on päivässä runsaasti enemmän. On päiväretkien aika. Retkillä tulee aina nälkä ja jano ja tässä hyvä vaihtoehto kun seikkailee Vantaalla. Kahvila Mandeli toimii Suomen ilmailumuseon tiloissa ja palvelee niin museon asiakkaita kuin Aviapolis alueen työntekijöitä ja vierailijoita. Museo sijaitsee 152m Aviapolis asemalta tarjoaa kaikenikäisille ilmailunnälkäisille katseltavaa ja ihasteltavaa.

vantaa, kahvila

Tarjolla on suolaisia ja makeita herkkuja, jotka valmistetaan Mandelin viereisessä Aviapoliksen toimipisteessä. Arkisin kahvilassa on myös lounasbuffet klo 10.30-13.30. Lounaslista vaihtuu viikoittain. Tuotteet ovat tuoreita ja hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Kahvilaan mahtuu isompikin porukka yhtäaikaa ja vaunutkin voi työntää pöytien välistä vaivattomasti.

vantaa, kahvila

Kahvilassa pääsee mukavasti ilmailun tunnelmaan kun seiniä koristaa kuvia ilmailun historiasta ja katosta roikkuu pienoismalleja.

kuukauden kahvila, madeli, ilmailumuseoMandeli hoitaa kaikki ilmailumuseon kokoustarjoilut ja heiltä saa myös cateringpelveluja. Järjestimme aamiaistilaisuuden ilmailumuseon auditoriossa ja kahvilan herkut odottivat meitä aamun aikaisia. Kokouspaikkanakin ilmailumuseo on ainutlaatuinen, suosittelemme! Lue tästä lisää museosta kokouspaikkana.

blogi, kahvila

vantaa, kahvila

Kahvila on auki museon aukioloaikoina:
Ma – pe klo 10.00 – 20.00
la – su 10.00 – 17.00
Osoite:
Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa
Tietoa ManDelista ilmailumuseon sivuilla.

 

Blogi
16.1.2019 Fazer Experience -vierailukeskuksessa yli 200 000 kävijää vuonna 2018
10.1.2019 Uusi kaukoreittiyhteys avautumassa Aasiaan: Tibet Airlines aloittaa keväällä 2019 lennot Kiinan Jinanista Helsinki-Vantaalle
29.3.2018 Vantaa ja Airbnb
20.3.2018 Matkailu Vantaalla vahvassa kasvussa
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa