Huhtikuun ravintola – Gui,Hilton Helsinki Airport

Tämä ei ole aprillipilaa: Vantaalla on fine diningiä. Vantaan ravintolatarjonnasta ei usein puhuta superlatiivein, mutta aivan hyvin voisi. Olen tämän blogin kirjoittamisen kautta tutustunut mahtaviin paikkoihin ja toivottavasti niin on käynyt myös teille. Huhtikuun ravintola tuttavuus ei ollut poikkeus. Kävimme Hilton Airport hotellin Gui ravintolassa testaamassa heidän lounaslistansa, harmitti ettei ehtinyt myös päivälliselle.

blogi Aivan upealla paikalla Helsinki-Vantaa lentoaseman vieressä oleva Hilton hotelli ei kerro ulospäin mitä kaikkea heidän oviensa sisäpuolelta löytyy. Erityisesti oli upea nähdä millä tunteella siellä tehdään töitä. Tyylikäs 170 paikkainen ravintola sijaitsee hotellin respan takana, ensimmäisessä kerroksessa.

ravintola, visitvantaa

Guin keittiö on kansainvälinen pohjoismaisella tvistillä. Tuttuihin annoksiin lisätään jotain uudenlaisia, meille tyypillisiä ainesosia. Sellaisesta annoksesta hyvä esimerkki on Scandinavian sashimi mikä on tehty kuhasta. Ravintola käyttää myös mm. kuusimajoneesia ja kaalisalaattia burgerissa. Menu vaihtuu neljä kertaa vuodessa ja rakentuu kauden tuotteista. Ravintola hoitaa myös HIltonin kokoustarjoilut ja niiden pääpaino on kasvisruuissa. vantaa, luonas, ravintola, hilton airport

Meitä oli neljän hengen seurue ja valitsimme listalta neljä erilaista annosta, joista olisi voinut syödä jokaisen. Valitsin alla olevan Grilled greens annoksen lohen kanssa. Se oli todella maukas ja annoksen eri tavoin kypsennettyjen vihannasten ansiosta siinä oli erittäin kiva suutuntuma. Annos koostui kurkusta, puolikuivattua tomaatista, avocadopyreestä, lehtikaalista, punasipulista, quinoaasta lisäksi siinä oli yuzuvinegrettiä.

hilton ravintola, lounas, vantaa

Ceaser salaatti katkaravunpyrstöillä

ravintola, lounas

Grilled greens voi tilata myös kanan kanssa.

visitvantaa, ravintola

Hiltonin burgeri on annoksista erittäin suosittu. Siinä on 200 g täyslihapihvi (luomulihasta), rapeaa pekonia, marinoitua punasipulia, kurkkua, srirachamajoneesia, kaalisalaattia, hampurilaissämpylä on lähellä tuotettu. A’la carte listalta sen voi tilata myös poronlihapihvillä. Guin a’la carte lista on fine dining tasoa.

ravintola, guiHarmittavasti kuva upeasta ja erittäin maukkaasta jälkiruuasta jäi sumeaksi. Suosittelen seuraamaan Sous Chef Mikeal Mihailovin Instagram tiliä missä hän jakaa kuvia upeista annoksistaan. Siellä on myös parempi kuva tästä annoksesta.

vantaa, ravintola, jälkiruoka, hilton airportGui on avoinna kaikille ja suosittelenkin sitä kaikille lennolle lähteville, jotka haluavat syödä ennen lähtöään, kävelemään Hilton Airport hotellille ja nauttimaan laadukkaasta ruuasta ja palvelusta tyylikkäässä ympäristössä.

Aukioloajat:
Restaurant GUI & Lunch
ma-pe 11.30-14.00
Restaurant GUI & À la Carte Dinner
ma-su 17.00-23.00

Osoite:
Hilton Helsinki Airport
Lentäjänkuja 1
01530 Vantaa

Ravintolan kotisivut

Blogi
9.12.2019 Kuusijärven ja Sipoonkorven yhdistävä silta on valmis
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa