Trattoria Limone – toukokuun ravintola

Toukokuussa keskitymme Kivistön alueen kahvila & ravintola tarjontaan.  Kivistö on hurjasti kasvava arkkitehtuurisesti kiinnostava asuinalue Länsi-Vantaalla, liikenteen solmukohdassa. Sinne pääsee kätevästi niin junalla kuin autolla. Vuonna 2015 alueella järjestettiin Asuntomessut, mitkä  keskittyivät ekologiseen asumiseen ja arkkitehtuuriin. Kivistön aseman tuntumaan on sen kehittymisen myötä avautunut kolme kiinnostavaa kivijalkaravintolaa, joista reilun vuoden verran auki ollut Trattoria Limone on toukokuun ravintola. Beer & Cafe Solmu seuraavassa korttelissa on toukokuun kahvila.

ravintola, lounas, vantaa

Limone on paljon enemmäin kuin vain pizzeria ja ravintolassa tarjoillaan pastaa, risottoa, salaatteja paljon muuta kuten italialaisessa trattoriassa kuuluukin.
Ravintolan omistaja toivottaa kaikki iloisesti tervetulleiksi heti sisään astuttua: ”Buongiorno!” ja radiosta kuuluu Radio Italiana; makumatka Italiaan ei voisi paremmin alkaa.vantaa, lounas, pizzeria

Kävin ravintolassa lounaalla ja minulla on kova pizzanälkä. Valitsin Pizza Sorrison, mutta seuraavalla kerralla maistan paikan erikoisuutta Pizza Specialea. Kaikkiin annoksiin kuuluu  salaattipöytä. Niille, jotka eivät pääse paikalle, mutta haluavat silti nauttia hyvää, aitoa italiasta ruokaa on onni, että annokset voi tilata myös suoraan kotiin – tästä.

vantaa, toukokuu

Ravintola käyttää vain aitoja italialaisia raaka-aineita ruuissaan ja heiltä voi ostaa myös tuotteita kotiin. Alla olevat ovat suoraan Sisiliasta. Hyvä vinkki tulevaa äitienpäivää ajatellen! Limonessa on myös mielenkiintoinen sisialainen viini listoillaan, Todaro, lue viinistä lisää tästä.

20170427_154555_resized

Pizza Sorriso (eli pizza hymy) valmistui nopeasti ja oli erittäin maukasta. Siinä oli paprikaa, munakoisoa, tuoretomaattia, salamia ja mozzarellaa.

visitvantaa, lounas, vantaa

Jälkiruuaksi tilasin aidon italialaisen espresson.

vantaa, pizza, lounas

Rento ravintola on hyvin suosittu ja siellä järjestetään myös erilaisia juhla- ym. tilaisuuksia.  Äitienpäivää ajatellen kannattaa tehdä pöytävaraus mikä onnistuu hyvin tästä.

kivistö, vantaa

Trattoria Limonesta jäi erittäin hyvä mieli; siellä tuntee itsensä erittäin tervetulleeksi ja ruoka on hyvää ja mutkatonta. Suosittelemme kaikille makumatkaa Kivistön kautta Italiaan!

Aukioloajat:
Ma – pe klo 11.00 – 21.00
La kl0 11.00 – 22.00
Su klo 12.00 – 21.00

Osoite:
Jaspiskuja 2
01700 Vantaa

 

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa