Kesäkuun kahvila – Café Berry

Vuonna 2016 Vantaa Sanomien lukijat valitsivat Martinlaakson Ostarilla sijaitsevan Café Berryn kaupungin parhaaksi kahvilaksi. Kävimme testaamassa kahvilan ja sitä se olikin mitä kirjoitus lupasi – mukava olohuono paikallisille, jossa on hyviä tuotteita. Lue Vantaan Sanomien juttu kahvilasta tästä.

kahvila, vantaa, vafe berry, martinlaakso

Kahvila on erittäin hyvällä paikalla Martinlaakson uudella ostarilla aivan Martinlaakson juna-aseman vieressä (15min Helsingin keskustaan ja 10min Helsinki-Vantaa lentoasemalle).
Kahvilan ovat löytäneet niin paikalliset kuin alueella vierailevat. Perjantai iltapäivällä itse ostari oli hiljainen, mutta kahvila oli meilkein täynnä.

blogi, kahvilat vantaa, martinlaakso

Cafe Berry tarjoilee myös lounasta todella järkevään hintaan, jos suurempi nälkä yllättää.

blogi, visitvantaa

Kahvilassa on tarjolla paljon luomutuotteita ja myös ihania gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita, kuten alla oleva herkullinen suklaakakku.

blogi, visitvantaa, kahvila, toukokuu

cafe berry

kahvhila, lounaat, vantaa, visit vantaa

Erityisesti aina ilahduttavat uudenlaiset oivallukset kuten  alla olevat sitruuna jäätee ja mangojuustokakku hauskoissa kolpakoissa ja purkeissa.

20170421_125311

vantaa, kahvila, lounasMyyrmäen katutaidekohteet ovat vain kahden pysäkin päässä ja Juha Lieviskän suunnittelema Myyrmäen kirkko vain yhden pysäkin päässä, joten Cafe’ Berry kannattaa pitää mielessä kun lähtee tutustumaan Länsi-Vantaan kulttuurikohteisiin. Ideoita tällaiseen retkeen antaa muun muassa Tarinoiden taival ja itselleen puhelimeen kannattaa ladata City Nomadin sovellus, josta löytyvät niin Vantaan kohteet kuin Myyrmäen katutaidekohteet kartalta selityksineen.

Aukioloajat:
Ma-pe 9.00 – 19.00
La 9.00 – 18.00
Sunnuntaina suljettu

Osoite:
Martinlaakson Ostari
Kivivuorentie 4
01620 Vanta

Blogi
28.2.2019 Tule mukaan tekemään Helsingan keskiaikapäivää
6.2.2019 Heurekan valtaavat 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi dinosaurukset
1.2.2019 Sipoonkorven kansallispuistossa kävi vuonna 2018 98 654 kävijää
30.1.2019 Helsingin seudun luontokohteet esille ja paremmin löydettäväksi
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa