Kitchen & Table – heinäkuun ravintola

Aviapoliksen aseman viereen avautunut uusi upea Clarion Hotel Helsinki Airportin ravintola, Kitchen & Table, on heinäkuun ravintola. Ravintolan sijainti ei voisi olla parempi aivan Aviapolis aseman vieressä 5min lentoasemalta, 15min Tikkurilasta tai Myyrmäestä ja 30min Helsingin rautatieasemalta. Suomen ilmailumuseo sijaitsee myös aivan naapurissa eli retki Aviapolikseen kannattaa – lasten kanssa tai ilman!Kitchen & table

Ravintola sijaitsee hotellin respan vieressä ja se palvelee kaikkia alueen asukkaita, siellä vierailevia ja hotellin asiakkaita. Samoin kuten Hiltonin Gui ravintola, jossa vierailimme huhtikuussa, Kitchen & Table haluaa olla vahvasti myös paikallisten oma paikka. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Aula clarion hotel helsinki airportKävimme ravitolassa kesäkuussa lounas aikaan. Siellä oli kivasti säpinää, mutta mukaan mahtui hyvin. Lounaalla vaihtoehtoina oli buffet tai lista. Heinäkuun ajan lounas on tauolla, mutta ravintola tarjoilee illallista ja terassi on auki. Alla kuvia buffetista mikä näytti todella herkulliselta.

Kuva lounas buffetista Kithcen & Table

Clarion HOtel HElsinki Airport buffetKuva Clarion hotel Helsinki Airport buffasta

Valitsimme listalta kuitenkin Business lunchin (vaikka buffa näytti todella herkulliselta!!). Siihen kuului alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Kaikki annokset sai valita listalta itse.
Alkuun oli erittäin maukas kasviskeitto.

Kuva keitosta Kitchen & Table

Pääruuaksi valitsimme katkarapu couscousin ja entrecote’ grillatuilla kasviksilla. Molemmat olivat erittäin herkullisia. Business lunch oli meille uusi konsepti ja se toimi todella hyvin ja ruuat tulivat ripeästi. Ja mikä parasta annokset olivat sen kokoisia, että kolmen annoksen jälkeen jäi kuitenkin kevyt olo.

Kuva pääruuista Kitchen & Table

Jälkiruuaksi oli ihanaa suklaa pannacottaa.

Suklainen jälkiruoka Kitchen & Tablissa

Ravintola on erittäin kiva ja viihtyisä. Sitä voi suositella niin yksityisiin kuin yrityksen tilaisuuksiin. Asiakkaista välitetään ja henkilökunta on todella mukavaa ja avuliasta.

RAvintola Kitchen & Table

Ravintola sisältäpäin Clarion hotel helsinki airport

Ravintolan edessä on baari, jossa on kaupungin parhaat After Worksit joka perjantai. Sään salliessa dj soittaa ulkona terassilla. Nähdään siellä!!

Baari Kitchen & Table

Aukioloajat:

Kitchen & Table Restaurant
Ma-la 17.00-23.00
Su 19.00-23.00
Kitchen & Table Bar
Ma-to 11.00-23.00
Pe 11.00-24.00
La 12.00-24.00
Su 16.00-24.00
Osoite:

Karhumäentie 5
01530
Vantaa
Kotisivut

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa