Tule mukaan tekemään Helsingan keskiaikapäivää

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja ainut vuosittain toistuva keskiaikatapahtuma. Tunnelmallisessa tapahtumassa, aidossa keskiaikaisessa miljöössä Pyhän Laurin kirkon ja pappilan puiston ympäristössä Vantaalla, vieraili viime vuonna 8000 kävijää. Tänä vuonna, Laurin päivänä 10.8. kello 11.00–18.00, tapahtuma järjestetään neljännen kerran.

Jotta voimme tarjota vierailijoillemme eri aisteja hivelevän aikamatkan menneeseen, haemme tapahtumaan keskiaikaisiin tuotteisiin tai esimerkiksi satokausituotteisiin erikoistuneita markkinamyyjiä, esiintyjiä sekä vapaaehtoisia. Odotamme vilkasta tapahtumapäivää, jonka aikana vanha kävijäennätys rikkoutuu.

Haut on avattu!

Markkinamyyjähaku

Tarjoamme myyjille rennon ja tunnelmallisen tapahtuma-alueen sekä laajan asiakaskunnan. Mikäli haluat olla mukana tekemässä seuraavaa Helsingan keskiaikapäivää, lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi tai yrityksestäsi, tuotteistasi ja kuinka keskiaika näkyy myyntipisteelläsi. Lähetä myös kuvia tuotteistasi sekä myyntikatoksestasi. Kerro myös minkä kokoista paikkaa toivot. Myyjäpaikan hinta on 60 € ja ruokamyyjän paikan hinta on 250 €.

Vaadimme myyjiltä omaa keskiaikakojua tarvittavine kalusteineen sekä keskiaikaistyylistä vaatetusta. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruokamyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista. Roskat kaikkien myyjien on vietävä mukanaan tai niille osoitettuun paikkaan. Myyjät voivat halutessaan järjestää tuotteisiin liittyviä esittelyitä tai elävöittää tapahtumaa pienellä ohjelmanumerolla omalla myyntipisteellään tai sen läheisyydessä. Lähetä hakemusesi 31.3. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi. Paikkojen määrä on rajattu. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse huhtikuun aikana ja valituille myyjille lähetämme tarkemmat myynti- sekä osallistumisohjeet.

Esiintyjähaku

Haluamme tarjota Helsingan keskiaikapäivän kävijöille elämyksellisen kokemuksen ja haemme tapahtuma-alueelle erilaisia esiintyjiä. Onko Sinulla tai ryhmälläsi ohjelmanumero, jonka voisitte esittää tapahtumassa? Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, mitä Sinä ja/tai ryhmäsi voitte meille tarjota. Kuvaile esitys tai näytös tarkasti, myös sen kesto ja minkälaiset tilat ja valmistelut esitys vaatii. Esitä myös palkkiotoive. Lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi. Painotamme valinnassa keskiajan näkyvyyttä ja yleisön osallistuvuuden toteutumista.

Vapaaehtoiseksi?

Haluaisitko Sinä tehdä vapaaehtoistyötä? Helsingan keskiaikapäivän onnistumisessa vapaaehtoisilla on merkittävä rooli. Haemme kirjavaan joukkoomme uusia vapaaehtoisia. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Kaipaamme joukkoomme eri alan osaajia. Keskiajan tietämys ja harrastuneisuus ei ole välttämättömyys. Löydämme kyllä tehtävän kaikille halukkaille! Haemme joukkoomme muun muassa letunpaistajia, tehtäväpisteillä opastajia, keskiaikaoppaita, kävijätutkimuksen tekijöitä sekä tapahtuman pystyttäjiä ja purkajia. Myös siivous- ja roskatiimi kaipaa jäseniä! Ehkä Sinulla on oma ehdotus siitä, mitä voisit tehdä tapahtuman hyväksi?

Tervetuloa mukaan

Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoiset tapaavat ensimmäisen kerran maanantaina 11.3.2019 kello 18.00 kestikievari Övre Nybackassa (Nybackankuja 4). Käymme läpi viime vuoden tapahtumaa, kuulemme uutisia kulisseista ja suunnittelemme tulevaa. Tietysti myös tutustumme toisiimme kahvittelun lomassa! Halutessasi voit ilmoittautua ennakkoon ja kertoa hieman itsestäsi. Lisätietoja ja ilmoittautumisia vastaanottaa Vantaa-Seuran toiminnanjohtaja Riina Koivisto, riina.koivisto@vantaaseura.fi. Tehdään yhdessä tämän vuoden tapahtumasta entistä upeampi!

Ilmaistapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura, Tikkurilan seurakunta ja BRQ Vantaa Festival. Tapahtumaa tukevat Vantaan kaupunki ja Aktiastiftelsen i Vanda.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Facebookista www.facebook.com/Helsingankeskiaikapaiva

Lisätietoja antaa myös: Riina Koivisto, toiminnanjohtaja, Vantaa-Seura – Vandasällskapet ry. riina.koivisto@vantaaseura.fi, puh. 050 443 4040)

www.vantaaseura.fi

www.facebook.com/vantaaseura

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa