Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla

Joulun odotukseen pääsee Vantaalla sukeltamaan viidessä erilaisessa joulutapahtumassa.

Joulutapahtumien sarjan aloittavat Vantaa-Seuran perinteiset joulumarkkinat Övre Nybackassa 23.11.2019

Joulun tunnelma ja käsityöläisten sekä lähituottajien myyntikojut valtaavat jälleen kestikievari Övre Nybackan sisätilat sekä pihamaan. Myyntipöydiltä löytyy leivonnaisia ja hunajaa, käsityöläisten villa- ja huopatuotteita, koruja, kortteja ynnä muita ihania sisustustuotteita.

Vantaa-Seuran pop up-kahviosta voit ostaa kahvia, teetä, glögiä ja joulutorttuja. Ulkona myymme lettuja, joihin voi valita joko suolaisen tai makean täytteen. Varaathan mukaan käteistä rahaa ostoksia varten.

Joulupukki vierailee talossa kello 13-14 ja lasten askartelupisteellä voit tehdä jouluisia askarteluja. Kello 14.30 alkaa ulkoilmaopastus, jolla kuulet talon historiasta sekä alueen vanhoista jouluperinteistä.

Joulun odotus on hyvä aloittaa Övre Nybackasta! Lämpimästi tervetuloa!

Joulumarkkinat Övre Nybackassa 23.11.019

Itsenäisyyspäivän jälkeen joulu valtaa Suomen Ilmailumuseon 7.12.2019

Ilmailumuseolla virittäydytään joulun tunnelmaan mukavan yhdessäolon merkeissä. Taltuta joulukiireet ja vietä kanssamme vaikka koko päivä!

Lapsille ja lapsenmielisille ohjelmassa on askarteluja, piparien tekoa ja muuta mukavaa puuhastelua. Joulupukkikin osallistuu tapahtumaan…

Joulumyyjäisten aikana museon näyttelyihin on vapaa pääsy. Museo tarjoaa päivän aikana ilmaiset opastuskierrokset sekä aikuisille että pikku piloteille.

Museokauppa ja myyntipöydät ovat kukkuroillaan lahjataideoita: käsitöitä, kirjoja lapsille ja aikuisille, pienoismalleja, tekniikkaleluja ja muuta jouluista lahjatavaraa.

Aineettomien lahjojen ystäville vinkiksi museon lahjakortit, simulaattorilahjakortit ja jo klassikoksi muodostunut Museokortti. Sillä ilahdutat lahjan saajaa koko vuoden.

Museon yhteydessä toimiva kahvila-ravintola Mandeli ratkaisee päivän ruokapulmat pikkunälästä isoon ja klo 11- 14 tarjolla on myös keittolounas.

Pikku pilotin lentokoulu -opastus on toiminnallinen, noin 5- 11-vuotiaille lapsille suunnattu kierros. Yleisöopastukset soveltuvat koko perheelle.  Ilmoittautuminen opastuksille myyjäispäivänä asiakaspalvelussamme.

Tervetuloa! Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Ilmailumuseon joulumyyjäiset 7.12.2019

Backaksen kartano pukeutuu jouluun 13.-15.12.2019

Puimalan Joulumaa järjestetään tänä vuonna suuren suosion myötä nyt kolmipäiväisenä! Tänäkin vuonna Puimalassa on monipuoliset joulumarkkinat, Backaksen puoti ja jouluisia herkkuja, musiikkiesityksiä, joulupukki, huskyvaljakko (lumivaraus), islanninhevoset ja kinkkubingo!

Håkansbölen kartanon iloista joulutapahtumaa vietetään 14.-15.12.2019

Kartanon Joulu täyttää jälleen Håkansbölen kartanon jouluisella tohinalla!Joulumarkkinat valtaavat kartanon päärakennuksen ja sunnuntaina jouluista ohjelmaa järjestetään kartanon pihapiirissä. Pihapiiristä löytyvät myös tonttuaitta ja seimiaitta.

Kuusijärvellä iloitaan lähestyvästä joulusta 14.12.2019

Kuusijärvi järjestää jälleen koko perheen ulkotapahtuman lauantaina 14.12. klo 10-14. Tarjolla on jouluista lounasta, jouluinen luontopolku sekä monia myyjiä, joiden valikoimasta löytyy yhtä jos toista pukinkonttiin. Myös itse joulupukki saapuu kuulemaan lasten joululahjatoiveita

Kuusijärven Perinteinen Joulutapahtuma 14.12.2019

Blogi
8.11.2019 Viisi jouluista tapahtumaa Vantaalla
11.9.2019 Kesäteatteria Backaksen kartanolla kesällä 2020
16.8.2019 Vantaalla kävellään historian siivittämänä myös syksyllä 2019
28.6.2019 Stopover Guide johdattaa elämyksiin Vantaalla
Katso kaikki artikkelit
Visit Vantaa