På affischutställningen presenteras olika turistmål i Vanda via tjänsten Stopoverguide.fi.

Utställningen visas på: Vandainfo i Dickursby (Dixi, Banvägen 11, 2 vån.) 2–19.7.2019. Vandainfo i Myrbacka, (Myrbackahuset, Påltorget 3) 23.7–9.8.2019.

Stopover Guide

Fjorton företag i Vanda är med i ett försök som inletts 3.6.2019, där man vill locka resenärer som gör ett uppehåll i Vanda till att bekanta sig med olika sevärdheter och evenemang och hitta intressanta upplevelser närområdet med hjälp av tjänsten Stopoverguide. Syftet med tjänsten är att ge resenärer som gör ett uppehåll i Vanda information om olika turisttjänster i området, var de är belägna och hur man kommer till dem genom olika trafikförbindelser. Försöket fokuserar på den tid som står till förfogande och objektets tillgänglighet med olika kommunikationsmedel, utgående från vilket den resande lätt kan söka fram lämpliga och intressanta sevärdheter och evenemang i Vanda. Försöket med Stopoverguiden som pågår fem månader genomförs av Tietotemput Oy.

Turistföretagare i Vanda som deltar i försöket är restaurangen Backas, Fazer Besökscenter, Flamingo Spa, Flamingo Nöjescentret, köpcentret Jumbo, Helsinge kyrka S:t Lars, kaffestugan Laurentius, friluftsområdet Hanaböle träsk, inomhusparken SuperPark, vetenskapscentret Heureka, Finlands flygmuseum, den virtuella parken Pikseli, evenemangsrestaurangen Kuninkaan Lohet och bowlingcentret BowlCircus.

Försöket med Stopoverguide är en del av projektet 6Aika Ta dig ända fram, där tar man fram och prövar nya typer av mobilitetstjänster och lösningar för resenärer, invånare och person i arbetslivet i Helsingfors, Esbo och Vanda. Projektet Ta dig ända fram får finansiering av Europeiska regionala utvecklingsfonden som en del av strategin 6Aika.

Bekanta dig med guiden: www.stopoverguide.fi

Blog
4.7.2019 På affischutställningen presenteras olika turistmål i Vanda via tjänsten Stopoverguide.fi.
1.2.2017 Bar Pleku Open Stage i Myrbacka
See all articles
Visit Vantaa

Language

  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • 中文 (中国)